Kosár

Az oldal bemutat egy lehetséges webshop integrációt. Célja egyedül a pay@WEB folyamatainak demostrációja. A jelzett termékek nem valódiak, nem kerülnek kiszállításra, szolgáltatás felhaszhnálására nem jogosut a "vásárló". A legyártott QR kód valid, a fejlesztő számlaszámát tartalmazza - ha szeretnéd támogatni a munkánkat, küld el az átutalást (kávéra fogjuk költeni, és megköszönjük :)

  Termék Ár Darab Összesen

Kávé a fejlesztőnek

Wiener melange

360 Ft
360 Ft

Firebase előfizetés-támogatás

Credetra Purse, pay@POS platform és pay@WEB tranzakciók bemutatója

100 Ft
100 Ft
Feldologzás folyamatban... Sikeres teljesítés, köszönjük! (Ne feledd, ez csak egy demo) Köszönjük az ígéretet, elindítottuk a kézi ellenőrzést... Visszaléptél a fizetési képernyőről. Próbáld újra! Nem érkezett meg az átutalás határidőn belül. Próbáld újra! Összesen:

460 Ft

A "Fizess QR kóddal" gombra kattintva eljutsz a pay@WEB fizetési oldalára. Ez egy másik domain-en futó alkalmazás - a "mégsem" gomb megnyomásával tudsz visszatérni, vagy 60 mp után ez automatikusan megtörténik. Az oldal nincs kapcsolatban bankkal, ezért most az vezérli a visszatérés értékét, hogy melyik gombot nyomod meg a jóváhagyás képernyőn. Ez teljesen független attól, hogy Te, mint felhasználó, elindítottad-e az átutalást, vagy sem. Banki működésben természetesen a státusz automatikusan változik, amint megérkezik a pénz a kereskedő számlájára.