Ahol máshogy nincs jelezve, a weboldalon található anyagok a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 licenszének megfelelően érhetők el.

Amennyiben a weboldal / szolgáltatások bármely részét a licensznek megfelelő módon fel akarod használni, kérlek, hivatkozz a cégre, linkkel feltüntetve. Amennyiben kereskedelmi célra szeretnéd felhasználni a weboldal / szolgáltatások bármely részét, kérlek keress meg minket baráti egyeztetés céljából.

Általános megfontolások

A szolgáltatás működésével, kinézetével, tartalmával kapcsolatban nem nyújtunk külön garanciát.

A weboldalt, és a rajta található tartalmakat a legjobb tudásunknak megfelelően, nyilvánosság számára szabadon elérhető adatok alapján állítjuk elő. Ennek ellenére, előfordulhat, hogy bizonyos adatok / információk pontatlanul kerülnek publikálásra. Sem a cég, sem a szerző(k) nem vállal(nak) semmilyen felelősséget az esetleges pontatlanságokért, hiányosságokért, vagy az azokból fakadó következményekért.

A weboldalon található információ bármelyikén alapuló bármilyen döntés az olvasó / felhasználó saját felelőssége, azon alapuló bármilyen esemény bekövetkezéséért a cég nem vonható felelősségre.

Személyes adatok

A weboldal nem gyűjt semmilyen személyes adatot a Google Analytics által esetlegesen kezelt adatok kivételével. No cookie store, IP maszkoási stratégiák vannak érvényben.

Szolgáltatások rendelkezésre állása

A cég / fejlesztő nem vállal felelősséget a weboldal által nyújtott szolgáltatások rendelkezésérésre állásából esetlegesen adódó események bekövetkeztéért.

Vitás kérdések rendezése

Lépj velünk kapcsolatba emailen (info@credetra.com), nagyon rugalmasak vagyunk.

Közérthetően, röviden, ugyanezek

Kezeld alternatív információforrásként a weblapot, kizárólag erre alapozva ne hozz döntést. Egyébként is, semmiért nem vállalunk semmilyen felelősséget.